Forum
Space of Ad - Praca IT Opinie Zarobki
Cytat z Gość data 2 czerwca, 2020, 12:06 pmWitam, firma Space of Ad dało ciekawe ogłoszenie odnośnie pracy u nich w firmie. Chciałbym przed wysłaniem CV zapytać Was na forum o opinie na temat firmy. Czy mógłby ktoś z Was się podzielić jak wygląda z nimi współpraca? Jakie ewentualnie są widełki wynagrodzenia? Ciekawi mnie to, bo nie mogę nigdzie tego znaleźć.
Witam, firma Space of Ad dało ciekawe ogłoszenie odnośnie pracy u nich w firmie. Chciałbym przed wysłaniem CV zapytać Was na forum o opinie na temat firmy. Czy mógłby ktoś z Was się podzielić jak wygląda z nimi współpraca? Jakie ewentualnie są widełki wynagrodzenia? Ciekawi mnie to, bo nie mogę nigdzie tego znaleźć.
Cytat z Gość data 19 czerwca, 2020, 5:23 pmFirma space of ad oferuje dobre zarobki ale czy pieniądze są najważniejsze? Niskiej jakości zarządzanie zasobami ludzkimi, dużo dobrych ludzi marnuje swój talent poprzez nieumiejętną komunikację pomiędzy zespołami. Projekty na wczoraj, problemy z tłumaczeniami, nic nie wnoszące spotkania. Jeden niestabilny klient, brak perspektyw rozwoju, dużo szumu mało konkretów. Nie polecam.
Firma space of ad oferuje dobre zarobki ale czy pieniądze są najważniejsze? Niskiej jakości zarządzanie zasobami ludzkimi, dużo dobrych ludzi marnuje swój talent poprzez nieumiejętną komunikację pomiędzy zespołami. Projekty na wczoraj, problemy z tłumaczeniami, nic nie wnoszące spotkania. Jeden niestabilny klient, brak perspektyw rozwoju, dużo szumu mało konkretów. Nie polecam.