Forum
SEOSEM24.pl - NIE POLECAM OPINIE Łukasz W
Cytat z Gość data 17 grudnia, 2020, 6:03 pmSłuchajcie chce was bardzo mocno ostrzec przed usługami realizowanymi przez SEOSEM24. Niestety po fakcie przeczytałem opinie o tej firmie i o tym człowieku. Jeżeli chcecie to możecie poszukać na grupach więcej informacji co dzieje z współpracą z tą firmą.
Chciałbym was bardzo ostrzec ponieważ sam się sparzyłem i dołączyłem do pozwu zbiorowego. Nie może być tak że facet oszukuje ludzi i jest bez kary. Prowadzi jakieś pseudo strony, udostępnia jakieś niby darowizy a jeżeli chodzi o wykonanie usług to oszukuje.
Przywłaszcza sobie nieswoje rzeczy, każde płacić za coś co nie jest jego bo inaczej nie odda. Wykonuje pseudo usługi pozycjonerskie po krórych nie ma żadnych efeków a naciąga ludzi tylko.
Proszę was żebyście byli ostrożni i nie wchodzie w żadne biznesny z SEOSEM24.pl
Słuchajcie chce was bardzo mocno ostrzec przed usługami realizowanymi przez SEOSEM24. Niestety po fakcie przeczytałem opinie o tej firmie i o tym człowieku. Jeżeli chcecie to możecie poszukać na grupach więcej informacji co dzieje z współpracą z tą firmą.
Chciałbym was bardzo ostrzec ponieważ sam się sparzyłem i dołączyłem do pozwu zbiorowego. Nie może być tak że facet oszukuje ludzi i jest bez kary. Prowadzi jakieś pseudo strony, udostępnia jakieś niby darowizy a jeżeli chodzi o wykonanie usług to oszukuje.
Przywłaszcza sobie nieswoje rzeczy, każde płacić za coś co nie jest jego bo inaczej nie odda. Wykonuje pseudo usługi pozycjonerskie po krórych nie ma żadnych efeków a naciąga ludzi tylko.
Proszę was żebyście byli ostrożni i nie wchodzie w żadne biznesny z SEOSEM24.pl