Forum
ProData Consult - Praca Opinie, Zarobki
Cytat z Gość data 1 marca, 2020, 4:50 pmCzy ktoś ostatnio był może na rozmowie w ProData Consult ? Czy u nich rekrutacja jest faktycznie otwarta czy może zbierają tylko CV?... Niestety ja i dwóch moich znajomych wysłało do nich CV na stanowisko DevOps Engineer i zero jakieś odpowiedzi...
Z chęcią poznam wasze opinie na temat firmy ProData Consult. Zarobki na ogłoszeniach wyglądają ciekawie to postanowiliśmy sporóbować ale zero jakieś reakcji..
Czy ktoś ostatnio był może na rozmowie w ProData Consult ? Czy u nich rekrutacja jest faktycznie otwarta czy może zbierają tylko CV?... Niestety ja i dwóch moich znajomych wysłało do nich CV na stanowisko DevOps Engineer i zero jakieś odpowiedzi...
Z chęcią poznam wasze opinie na temat firmy ProData Consult. Zarobki na ogłoszeniach wyglądają ciekawie to postanowiliśmy sporóbować ale zero jakieś reakcji..
Cytat z Gość data 13 maja, 2020, 8:01 amHej, dobre pytania postawione też chętnie bym się dowiedział jak tam jest w rzeczywistości?
Aplikuje na Project Manager (Konsultanta) i zastanawia mnie czy projekty są ciekawe? Czy jest duże obłożenie pracą, ponieważ jak są projekty to jest pensja. Zatem czy jest jakiś okreś "zastoju" bo to może okazać się pewnym ryzykiem.
Hej, dobre pytania postawione też chętnie bym się dowiedział jak tam jest w rzeczywistości?
Aplikuje na Project Manager (Konsultanta) i zastanawia mnie czy projekty są ciekawe? Czy jest duże obłożenie pracą, ponieważ jak są projekty to jest pensja. Zatem czy jest jakiś okreś "zastoju" bo to może okazać się pewnym ryzykiem.