Forum
Nawigacja po forum
Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Plej Sp. z o.o. - Opinie, Zarobki i Praca
#1 · 9 lipca, 2020, 1:33 pm
#2 · 10 lipca, 2020, 9:11 am
Cytat z Gość data 9 lipca, 2020, 1:33 pmCześć, jestem w trakcie przeglądania ofert pracy. Natrafiłam na ogłoszenie firmy Plej Sp. z o.o.. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat wynagrodzenia na dane stanowisko. Czy może ktoś się podzielić jak u nich się pracuje, jak wyglądają warunki współpracy oraz jakiego wynagrodzenia ewentualnie można się spodziewać?
Bardzo dziękuje za pomoc.
Cześć, jestem w trakcie przeglądania ofert pracy. Natrafiłam na ogłoszenie firmy Plej Sp. z o.o.. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat wynagrodzenia na dane stanowisko. Czy może ktoś się podzielić jak u nich się pracuje, jak wyglądają warunki współpracy oraz jakiego wynagrodzenia ewentualnie można się spodziewać?
Bardzo dziękuje za pomoc.
Cytat z Gość data 10 lipca, 2020, 9:11 amCześć! Może wyślij do nas swoje CV i wtedy porozmawiamy o konkretach?:) Z przyjemnością opowiem więcej o stanowisku, które Cię zainteresowało i odpowiem na Twoje pytania, zapraszam do kontaktu - Danuta Godłoza, HR manager w agencji PLEJ ([email protected]).
Cześć! Może wyślij do nas swoje CV i wtedy porozmawiamy o konkretach?:) Z przyjemnością opowiem więcej o stanowisku, które Cię zainteresowało i odpowiem na Twoje pytania, zapraszam do kontaktu - Danuta Godłoza, HR manager w agencji PLEJ ([email protected]).