Forum
PGE Systemy S.A Warszawa zarobki i opinie
Cytat z Gość data 12 lutego, 2020, 10:49 amZ tego co zauważyłem i to chyba pierwsze takie ogłoszenie gdzie PGE Systemy S.A szuka pracownika z doświadczeniem w branży blockchain. Przeglądam ostatnio ogłoszenia z branży blockchain i widzę że jest powoli lekki wysyp. Nie ukrywam że również jestem zainteresowany przejściem na blockchain i szukaniu nowej pracy.
Ma ktoś opinie jak wygląda praca na stanowisku Projektant rozwiązań IT w Biurze Innowacji i Cyfryzacji w takiej firmie jak PGE Systemy S.A ?
Z tego co zauważyłem i to chyba pierwsze takie ogłoszenie gdzie PGE Systemy S.A szuka pracownika z doświadczeniem w branży blockchain. Przeglądam ostatnio ogłoszenia z branży blockchain i widzę że jest powoli lekki wysyp. Nie ukrywam że również jestem zainteresowany przejściem na blockchain i szukaniu nowej pracy.
Ma ktoś opinie jak wygląda praca na stanowisku Projektant rozwiązań IT w Biurze Innowacji i Cyfryzacji w takiej firmie jak PGE Systemy S.A ?
Cytat z Gość data 19 lutego, 2020, 11:00 pmPracuję w PGE Systemy S.A jako programista. Jestem na stanowisku gdzie moim zadaniem jest dbanie o zabezpieczenia. Środowisko pracy jest bardzo przyjazne miła atmosfera. W PGE Systemy S.A zawdzięczam możliwość rozwoju w branży. Nie mogę narzekać na wynagrodzenie zarobki są bardzo atrakcyjne.
Pracuję w PGE Systemy S.A jako programista. Jestem na stanowisku gdzie moim zadaniem jest dbanie o zabezpieczenia. Środowisko pracy jest bardzo przyjazne miła atmosfera. W PGE Systemy S.A zawdzięczam możliwość rozwoju w branży. Nie mogę narzekać na wynagrodzenie zarobki są bardzo atrakcyjne.