Forum
Nawigacja po forum
Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Inmedium Opinie, Praca, Zarobki Katowice
#1 · 14 marca, 2020, 8:37 am
Cytat z Gość data 14 marca, 2020, 8:37 amAgencja Inmedium poszukuje nowych osób do swojego zespołu i pojawiło się ogłoszenie na jednym z serwisów. Obecnie Inmedium poszukuje Content Manager / Copywriter czy ktoś może napisać coś więcej o agencji?
Content Manager i widzę że zarobki od 2500 zł więc to nie jest zbyt dużo kasy jak na tym stanowisku. Czy ktoś miał okazję byc u nich na rozmowie i mógłby podzielić się czego można się spodziewać?
Z tego co wyczytałem to Agencja Inmedium ma raczej dobre opinie więc zastanawiają mnie skąd takie niskie propozycje zarobków.
Agencja Inmedium poszukuje nowych osób do swojego zespołu i pojawiło się ogłoszenie na jednym z serwisów. Obecnie Inmedium poszukuje Content Manager / Copywriter czy ktoś może napisać coś więcej o agencji?
Content Manager i widzę że zarobki od 2500 zł więc to nie jest zbyt dużo kasy jak na tym stanowisku. Czy ktoś miał okazję byc u nich na rozmowie i mógłby podzielić się czego można się spodziewać?
Z tego co wyczytałem to Agencja Inmedium ma raczej dobre opinie więc zastanawiają mnie skąd takie niskie propozycje zarobków.