Forum
Nawigacja po forum
Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
CITY-NAV - Jakdojade.pl Praca Opinie Zarobki
#1 · 4 marca, 2020, 7:43 pm
Cytat z Gość data 4 marca, 2020, 7:43 pmCzy ktoś z użytkowników miał styczność z firmą CITY-NAV i może podzielić się informacjami jak wygląda u nich proces rekrutacji? Czy rynku z tego co kojarzę osobiście są już bardzo dużo dlatego myślę że mają wybiorą już opinie ?
Z góry dzięki za udzielone opinie na temat firmy CITY-NAV ponieważ właśnie wysłałem CV na ogłoszenie, które zostało opublikowane na jednej z grup FB.
A może znajdzie się jakiś były pracownik lub obecny, który będzie mógł więcej napisać na temat pracy w zespole CITY-NAV ?
Czy ktoś z użytkowników miał styczność z firmą CITY-NAV i może podzielić się informacjami jak wygląda u nich proces rekrutacji? Czy rynku z tego co kojarzę osobiście są już bardzo dużo dlatego myślę że mają wybiorą już opinie ?
Z góry dzięki za udzielone opinie na temat firmy CITY-NAV ponieważ właśnie wysłałem CV na ogłoszenie, które zostało opublikowane na jednej z grup FB.
A może znajdzie się jakiś były pracownik lub obecny, który będzie mógł więcej napisać na temat pracy w zespole CITY-NAV ?