Forum
Nawigacja po forum
Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Brainhub Sp. z o. o. Opinie, Praca Zarobki
#1 · 7 marca, 2020, 4:55 pm
Cytat z Gość data 7 marca, 2020, 4:55 pmBrainhub Sp. z o. o. poszukuje informacji ponieważ wysłałem CV i Pani z działu HR zaprosiła mnie na czwartek na rozmowę. Czy ktoś może powiedzieć czego można spodziewać się na rozmowie z HR w firmie Brainhub ? Na jaki zestaw pytań można liczyć?
Zależy mi na podjęciu pracy z firmie Brainhub i chciałbym być przygotowany na 100% Jeżeli ktoś może podzielić się swoim doświadczniem i opinią to będę bardzo wdzięczny.
Z chęcią również poznam wasze zdanie na temat zarobków w Brainhub i możliwości negocjacji na stracie?
Brainhub Sp. z o. o. poszukuje informacji ponieważ wysłałem CV i Pani z działu HR zaprosiła mnie na czwartek na rozmowę. Czy ktoś może powiedzieć czego można spodziewać się na rozmowie z HR w firmie Brainhub ? Na jaki zestaw pytań można liczyć?
Zależy mi na podjęciu pracy z firmie Brainhub i chciałbym być przygotowany na 100% Jeżeli ktoś może podzielić się swoim doświadczniem i opinią to będę bardzo wdzięczny.
Z chęcią również poznam wasze zdanie na temat zarobków w Brainhub i możliwości negocjacji na stracie?